Pomarańczowe ciasto ucierane z brzoskwiniami i kokosową kruszonką

Pachnące pomarańczami, wanilią i kokosami ciasto ucierane z brzoskwiniami. Kruszonka chrupie, ciasto jest pulchne i puszyste, delikatne, jak dla mnie aromat relaksu, lenistwa, wspaniałe do kawy i plotek! A zapach kokosowej kruszonki obłędnie wciąż unosi się w całym domu.. 😉 W oryginalnym przepisie kruszonka jest cynamonowa a w cieście świeże śliwki. U mnie kokosowa kruszonka, kocham zapach kokosa! oraz świeże brzoskwinie. Choć te z puszki też będą ok. Każdy owoc się nada, nawet bakalie, najlepiej rodzynki lub żurawina. Pachnie cudnie! ZAPRASZAM 🤩 Wszystkie składniki powinny być w temp pokojowej, piekłam w blaszce o wymiarach: 30 x 24 cm. Przepis lekko … Czytaj dalej Pomarańczowe ciasto ucierane z brzoskwiniami i kokosową kruszonką